AVB Accountants sinds 1984

Binnen AVB Accountants werken registeraccountants en belastingadviseurs samen. Het ‘ondernemershuis’ biedt hier de mogelijkheid toe. Ons kantoor is gevestigd in Barchem (even buiten Lochem) en heeft een regionaal karakter. Tevens hebben we een vestiging in Utrecht.

Onze klanten komen voornamelijk uit Gelderland en Overijssel. Daarnaast zijn wij ook actief in de rest van het land. Met name in de zakelijke dienstverlening, maar ook in de artiestenwereld.

Wij werken voor bedrijven en instellingen in vele branches. Van ondernemers van kleinere bedrijven tot (middel)grote ondernemingen: je bent in goede handen bij AVB Accountants. Wil je vrijblijvend kennismaken met ons? Bel ons dan op 0573 – 441 902 of mail ons op info@avb-accountants.nl.

Vanaf april 2024 zijn AVB Accountants en Berdano Salarisverwerking onderdeel van Westerveld en Vossers.
Lees meer >  

Dit is ons team:

Dick van Berkum

Jan Groot

Désiré van Oudenallen

Roel Aalbers

Maaike ter Bille

Jeroen Wegh

Anita Schuppert

Jose Kolk

Esther Bouwman

Monique Westerdijk

Robin de Wilde

Bjorn Luimes

Ilse Olminkhof

Kom je ook werken bij ons?

AVB Accountants is een mooi bedrijf om ervaring op te doen. Binnen ons ‘ondernemershuis’ spreek je veel verschillende mensen en doe je kennis op op talloze gebieden. Ons gezellige team biedt je de openheid die je van Gelderland gewend bent. We doen er alles aan jou zo snel mogelijk op je plek te laten voelen. Geïnteresseerd in onze prachtige, natuurrijke werkplek en functies? Dan hopen we jou snel te zien!