Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent

Herken jij je in een van de onderstaande vacature-omschrijvingen? Of denk je dat je op een andere manier goed past in het team van AVB Accountants? Neem dan snel contact op door te solliciteren op de betreffende vacature of stuur een open sollicitatie. Wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen. Tot gauw!

Waarom werken bij AVB Accountants?

AVB Accountants is een gezellig, professioneel en ervaren team. Ons kantoor is gevestigd in een ondernemingshuis in Barchem. Daarnaast hebben we ook een vestiging in Utrecht. Met elkaar leveren we elke dag het beste van ons kunnen. Maar samen staan we sterk. Het lijkt ons leuk om jou in ons team te verwelkomen! Wij zijn:

N

Enthousiast

Ons team is enthousiast over het werk dat we doen. Dat zorgt ervoor dat we het beste uit onszelf en anderen halen.

N

Informeel

Bij AVB Accountants hoef jij geen pak aan naar kantoor. We zijn informeel: bij ons gaat het om wat je kunt en wie je bent.

N

Teamgericht

Samen sta je sterk: dat is ons motto. Iedereen helpt elkaar om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

N

Collega's met ervaring

Velen van ons werken ook in het bedrijfsleven: dat maakt dat wij ons perfect kunnen inleven in ondernemers en in elkaar.

 

Solliciteer bij het leukste accountancykantoor in de regio

Onze openstaande vacatures:

Assistent accountant

Assistent accountant

Ben jij opzoek naar een uitdagende functie bij een accountantskantoor? Werk je graag met cijfers, in een klein informeel team en laat jij ’s ochtends ook liever je pak in de kast hangen? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou.

Lees meer
Belastingadviseur

Belastingadviseur

Voor ons team in Barchem zijn wij op zoek naar een belastingadviseur. Lees snel verder en ontdek of wij de perfecte match zijn. Heb je nu al een goed gevoel? Dan mag je ons sowieso een bericht sturen!

Lees meer

    Solliciteer bij AVB Accountants!

    Leuk dat je solliciteert bij AVB Accountants!

    We zijn benieuwd naar je sollicitatie! Stuur je CV en je motivatie naar ons toe en wij gaan deze zo spoedig mogelijk lezen.

    We nemen daarna contact met je op. We hopen je snel te spreken! Tot gauw!

     ~ Roel