Duidelijkheid in juridische zaken

Wij denken met u mee

Als ondernemer heb je vrijwel dagelijks met complexe wet- en regelgeving te maken. AVB Accountants voorziet jou van juridisch(e) advies en ondersteuning. Je kunt bij ons terecht voor vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht, huurrecht en contractenrecht. Wij denken met jou mee en scheppen duidelijkheid in de rechtsregels.

Hulp bij het opstarten

Onze adviseurs helpen jou bij zaken als het kiezen van een rechtsvorm voor de onderneming, het opstellen van overeenkomsten en algemene voorwaarden, het kopen of huren van bedrijfsruimte of bij het aannemen van personeel.

De ondernemer staat altijd centraal bij ons. Wij focussen ons op zijn/haar situatie en verplaatsen ons in diens schoenen.”

~ Maaike

Juridische hulp: zakelijk en persoonlijk

Wij kunnen je desgewenst ondersteunen bij het voorkomen en oplossen van conflicten met klanten, leveranciers of werknemers. Verder kunnen wij je adviseren bij bedrijfsoverdracht, erven en schenken, huwelijkse voorwaarden, echtscheiding, testamenten en nog veel meer praktische zaken. Waar nodig werken wij uiteraard samen met advocaten en notarissen.

    Neem contact op met AVB Accountants!