Belastingzaken

Wat doen wij?

Wij verzorgen jouw aangiften inkomstenbelasting (voor particulier en ondernemers) en jouw aangifte vennootschapsbelasting. Tevens kunnen wij voor jou de aangifte omzetbelasting, dividendbelasting, loonheffing, erfbelasting en schenkbelasting verzorgen. 

Wij beperken je belastingdruk tot een minimum

Onze fiscalisten maken optimaal gebruik van de ruimte binnen de belastingwetgeving om de belastingdruk voor jou tot een minimum te beperken. Zo verdient onze fiscale dienstverlening zichzelf dus weer terug.

“AVB Accountants is een hecht team van ervaren deskundigen, dat vrolijk wordt van samenwerken en elkaar stimuleert, adviseert en bijleert op verschillende vlakken.”

~ Anita

Onderhandelen met de belastingdienst

Het kan voorkomen dat de fiscus niet de juiste aanslag oplegt of dat je een meningsverschil hebt. Hiervoor verzorgen wij bezwaar- of beroepsschriften en kunnen wij je ondersteunen bij de onderhandelingen met de belastingdienst. 

Fiscaal advies van experts

Uiteraard zijn wij je ook van dienst met fiscaal advies in de breedste zin van het woord. Te denken valt aan: estateplanning, financiële planning en advisering over pensioen- en oudedagsvoorziening.

    Neem contact op met AVB Accountants!