Financiële administratie

Wij nemen je financiële administratie uit handen

Een goede financiële administratie is essentieel voor je bedrijf. Multinational of kleine zelfstandige (ZZP’er): de belastingdienst eist een goed overzicht van al jouw financiële activiteiten en stelt daar strenge regels aan. Wij nemen je hierbij graag alle zorg uit handen.

Uitbesteden, maar toch inzicht

Geheel of gedeeltelijk uitbesteden van de administratie is allebei mogelijk. Je kunt je administratie zelf voeren en deze door ons laten beoordelen. Je kunt je stukken ook periodiek bij ons aanleveren. Wij zorgen voor een overzichtelijke verwerking.

“Wij ontwikkelen ons continu door opleidingen en door professionele en ervaren begeleiding. Zo bieden wij elkaar en de klant het beste van wat we hebben.”

~ Désiré

Aangiften omzetbelasting

Tevens kunnen we voor jou de aangiften omzetbelasting verzorgen: overzichten van openstaande debiteuren en crediteuren, omzetontwikkelingen en tussentijdse rapportages over de balans en winst- en verliesrekening. Zo houd jij zicht op de prestaties van je onderneming en kun je tijdig bijsturen en de juiste beslissingen nemen.

Flexibele locatie

Wij kunnen de werkzaamheden bij ons op kantoor verrichten of bij jou op locatie. Ook denken wij met je mee over organisatorische, fiscale en juridische vraagstukken binnen je onderneming.

    Neem contact op met AVB Accountants!