Ben jij die belastingexpert die zijn kennis graag ter beschikking stelt aan onze brede klantenkring?Word jij graag uitgedaagd met fiscale vraagstukken,voel je je thuis in een klein informeel team en laat jij ’s ochtends ook liever je pak in de kast hangen? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou:

 

Belastingadviseur (24-40 uur)

Wij zoeken ter uitbreiding van het huidige team een doortastende en zelfstandige nieuwe collega. Ben jij de ervaren professional en is het jouw passie cliënten te voorzien van zo goed mogelijk advies en op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Met een uitgebreide en groeiende klantenportefeuille zijn er continu inhoudelijke uitdagingen te vinden en werk je in een gelijkgestemd team.

Geen pakken, wel aanpakken
Bij AVB houden we ons bezig met een dynamische portefeuille, van interessante startups tot familiebedrijven en grotere MKB spelers. Je bent de interne fiscale vraagbaak en houdt je onder andere bezig met de ondersteuning bij groei van je klanten, aanmerkelijk belang en (erf)opvolging. Tevens ben je nauw betrokken bij de zakelijke en privé-ontwikkelingen van de klant en zorgt voor optimale fiscale adviezen. Je onderhoudt de contacten met de Belastingdienst en aanverwante stakeholders.
Onze bedrijfscultuur is open, direct, informeel en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Door de korte lijnen (zowel in- als extern) kun je je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en jezelf voortdurend ontwikkelen.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent HBO (FB, WO) of universitair geschoold;
  • Je bent communicatief en klantgericht;
  • Je bent accuraat en analytisch sterk;
  • Je kunt zelfstandig werken maar je functioneert ook binnen een team;
  • je bent bereid tot het volgen van (verder) studie en/of cursussen;
  • Je bent 24 – 40 uur beschikbaar.

 

Wij bieden
Een afwisselende fulltime/parttime baan waarin je een schat aan ervaring opdoet in een prettige werksfeer met leuke collega’s. De sfeer in het bedrijf is informeel en de onderlinge verhoudingen zijn erop gericht dat kennis met elkaar gedeeld wordt. Vanzelfsprekend zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend.

 

Solliciteren?
Stuur je sollicitatie en motivatie naar maaike.terbille@avbaccountants.nl

AVB Accountants B.V. is een samenwerking van registeraccountants en belastingadviseurs. Het kantoor heeft vestigingen in Lochem en Utrecht. AVB Accountants is actief in het gehele land, met name in de zakelijke dienstverlening.

Sollicitatieformulier

Beoogde functie

6 + 1 =